Contact per mail

Je kunt op meerdere manieren contact leggen met CultureleJournalistiek.nl. De ervaring leert dat mailen snel en doeltreffend is. Gebruik daarvoor het onderstaande invulformulier, of het e-mailadres. Je kunt ook bellen naar het genoemde telefoonnummer van Hijlco Span.
Hijlco is zes dagen per week bereikbaar voor vragen over interviews, podiumpresentaties en schriftelijke reisverhalen.

Jury’s

Hijlco is ook beschikbaar als jurylid. Hij werkte mee aan de VSCD Cabaretprijzen Poelifinario en Neerlands Hoop, de Gouden Harp, de Blijvend Applausprijs, Cameretten en op dit moment de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van het jaar. Ook was hij van 2004 tot 2010 voorzitter van de jury van de Wim Sonneveldprijs van het Amsterdams Kleinkunstfestival.

Songfestival

En als je deskundige hulp nodig hebt voor activiteiten rond het Eurovisie Songfestival, neem dan ook contact op met Hijlco. Al als jochie van 9 (Lenny Kuhr won!) was hij gefascineerd door het evenement. Sinds 1980 heeft hij het festival in verschillende journalistieke functies maar liefst 34 keer bijgewoond. Van 1996 tot 2006 verzorgde hij het radiocommentaar bij het Eurovisie Songfestival op NPO Radio 2.

Neem contact met Hijlco op

    Lokatie

    CultureleJournalistiek.nl is gevestigd in het midden van het land.
    Ik werk door heel Nederland (en Vlaamstalig België).